Tjenester

Vi tar alt fra små blikkenslagerjobber til større prosjekter.
Firmabilen foran er rødt hus med nytt tak

Omlegging av tak

I et nordisk klima krever vær og vind ganske mye av et hustak, både når det gjelder vedlikehold og taklegging. Å bytte et tak krever god fagkunnskap, godt håndverk og dyktige håndverkere.

Et hus og garasje med sort tak

Takfornying

Vi høytrykksspyler taket, slik at alt av alger, mose og møkk vaskes vekk. Samtidig rengjøres takrenner og nedløp. Etter dette sjekkes taksteinene for sprekker og brudd, som repareres om det trengs.

Tak

Blikkenslagerarbeid

Beslag sparer deg for vesentlig mer vedlikehold enn uten, og i tillegg får du en bonus ved at beslaget hindrer vannlekkasjer. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer deg.

Takrenne

Produksjon

Med livslang erfaring og egne maskiner kan vi produsere alt av materialer og beslag, slik som pipehatter, luftventiler, standard beslag og spesialtilpasset beslag.

Taksikring på tak

Taksikring

Vi tilbyr blant annet snøfangere som skal sikre mot snøras. Taksikring er et viktig område og bør gjennomføres av erfarne fagfolk som forsvarlig kan montere tiltak for taksikring.

Stilas

Snekring og reparasjoner

Hos Buskerud Tak og Blikk AS kan vi også utføre ulike typer snekkerarbeid, samt små og store reparasjoner på din bolig. Ta kontakt med oss i dag om ditt prosjekt, så finner vi en løsning tilpasset dine ønsker og behov.

BESTILL GRATIS TAKSJEKK

Vi tar alt fra små blikkenslagerjobber til større prosjekter.

Med livslang erfaring og stort fokus på høy kvalitet kan du være trygg på jobben utføres etter gjeldende forskrifter – innen avtalt tid og til avtalt pris.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle