Om oss

Vi har over 30 års erfaring, og er opptatt av høy kvalitet.

ekspertise og pålitelighet

Buskerud Tak og Blikk AS

Vi har spesialisert oss på omlegging av alle typer tak, store og små takreparasjoner og alt innen blikkenslagerarbeidet. 

Nils Johan Larsen har vært involvert i blikkenslagerbransjen siden han var 13-14 år gammel, og var med far og onkler på jobb i Hamar. Den gangen var han med på lekting og som håndlanger. I dag driver han firmaet Buskerud Tak og Blikk, på fjortende året, og utfører alt innen blikkenslagerfaget.

Vi tar alt fra små blikkenslagerjobber til større prosjekter som å legge tak på hus, men hovedsatsningen ligger på taktekking av privatboliger. 

Daglig leder Nils Johan Larsen har livslang erfaring, og opererer under mottoet at godt arbeid gir gode referanser.

Vi lager alt av materiale som brukes selv, fra piper og takrenner til lufteventiler. Tidligere kjøpte vi ferdig, men i høysesongen ble det ofte mye ventetid, og vi bestemte seg oss å kjøpe egne maskiner. På den måten har vi full kontroll på kvaliteten på det vi leverer, og oversikt over hvilke frister vi kan tilby kundene. Det vil si at firmaet har større pålitelighet når det gjelder å overholde fristene.

Ved å være ansvarlig både for produksjon av materialer og valg av oppdrag har vi anledning til å prioritere én jobb av gangen. Fornøyde kunder gir god tilbakemelding på at de ser at alle er på jobb hver dag, og at de opplever god framgang.

Til større prosjekter har vi et samarbeid andre håndverkere i andre firmaer vi kjenner godt. 

Vi har et stort nedslagsområde, og har hatt oppdrag helt ned til Horten og inn til Oslo. Det er likevel Øvre og Nedre Eiker og stedene ned mot Drammen vi har våre fleste kunder. 

BESTILL GRATIS TAKSJEKK

Vi tar alt fra små blikkenslagerjobber til større prosjekter.

Med livslang erfaring og stort fokus på høy kvalitet kan du være trygg på jobben utføres etter gjeldende forskrifter – innen avtalt tid og til avtalt pris.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle